Onvermeidelijk

Op een mooie dag in 1992 tijdens de receptie van de 11-jarige Oel'nkapel is het gebeurd. Meerdere collega kapellen brachten hun bewonderenswaardige muzikale felicitaties.

De eega's luisterden vol bewondering naar hun muzikale sfeermakers. Langzaam kwam de onbedwingbare wens naar boven dit zelf ook te kunnen. Zou dit echt mogelijk zijn? Wat aan het begin van de avond vanuit een onnozel hersenspinsel begon, was aan het einde van de avond beklonken. De daad werd bij het woord gevoegd en vanaf dat moment is Onvermeidelijk onvermijdelijk.

De jaren verstrijken. En in de loop der tijd is er wel wat veranderd. Zo zijn er onvermeidelijke dames gegaan en onvermeidelijke dames bij gekomen. En zo zijn de huiskamer repetities, gegeven door de lieftallige muzikale echtgenoten, vervangen door repetities in café Moatman. Momenteel zijn we op zoek naar een dirigent die ons muzikaal kan ondersteunen!

Wat in al die jaren onveranderd is gebleven is de gezelligheid. Gezelligheid met elkaar en met de mensen die we ontmoeten tijdens de optredens. In Nederland en Duitsland hebben al vele mensen met Onvermeidelijk mee gefeest. Maar ook Cyprus en Gran Canaria zijn niet ontkomen aan de feestelijke klanken van Onvermeidelijk.Website: www.onvermeidelijk.com