De Oln'zelse Köpperbloazers

De Oln'zelse Köpperbloazers, een club van 13 kerels waarbij woorden zoals feest, amusement, en gezelligheid hen als muziek in de oren klinkt.

Een muzikale vriendenclub met maar één doel: van elk feest een weergaloos evenement maken. De middelen die we daartoe gebruiken zijn een goed stuk muziek, een gepaste uitstraling, een vers getapt biertje en een gezonde dosis humor.

Kortom, de invulling voor uw braderie, bedrijfsfeest, zomerfeest of welke andere partij dan ook. Wij maken van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis.

Onze oorsprong gaat reeds terug naar 1985 toen we verder gingen onder de huidige naam, nadat we reeds enkele jaren onder de naam de Family Bloazers menig feest muzikaal opgefleurd hadden. Nu zijn we inmiddels enige honderden optredens verder, en zijn er inmiddels drie CD's uitgebracht, waarvan één dubbel CD. En dat is nog niet alles. Als klap op de vuurpijl is één van de twee CD's volledig live in de Boeskoolstad opgenomen.

Reeds vanaf de begin jaren begeven we ons met 26 voeten op de grond in het Oldenzaals carnavalsgedruis. Na jarenlang als hofkapel van de Oldenzaalse jongeren carnavalsvereniging 'De Blaanke Boeskeulkes' gefungeerd te hebben maakten we in 1999 de overstap naar de overkoepelende carnavalsvereniging 'De Kadolstermennekes' waar we tot 2012 hofkapel waren.Website: www.kopperbloazers.nl
Facebook: facebook
Twitter: twitter