De Oelewappers presenteren: De Vrienden van Oeln Live!

O.C.V. de Oelewappers

Het is tijd voor een nieuw carnavalsfeest! Een feest dat niet alleen voor de carnavalsverenigingen is, maar echt voor iedereen! En met deze gedachte is bij de Oelewappers het idee ontstaan om de traditionele kuiermiddag om te toveren tot het feest De vrienden van OelnLive!

Op zondag 18 januari is Ter Stege omgebouwd tot een zaal waar het vooral gaat om carnavalsmuziek en met elkaar carnaval vieren. Er zijn verschillende podia met Justin Tonnema, Peter Loree en Marco de Vos. Daarnaast zijn er verschillende kapellen, waaronder de hofkapel van de Oelewappers n Moal wat Aans, diverse artiesten uit de eigen vereniging en voor de kinderen is een apart kinderprogramma!

Iedereen is van harte welkom voor een oergezellige carnavalsmiddag bij de Oelewappers. Vanaf 13.30 uur bij Ter Stege aan de Groote Markt in Oldenzaal.

Kaartverkoop OelnGala
Op vrijdag 30 en zaterdag 31 januari is het jaarlijkse OelnGala bij Kothman. Ook dit jaar hebben we een aantrekkelijk programma met Twentse buuts, dans en muziek. Dit is een gala dat u niet mag missen! De vrije kaartverkoop is op woensdag 14 januari bij t Hoekje vanaf 21 uur.