OCV De Vennemuskes ontvangt groot bedrag van Oranje Fonds

O.C.V. de Vennemuskes

De Vennemuskes hebben van het Oranje Fonds een bijdrage van €8000,= toegezegd gekregen voor een nieuwe evenementenvloer in sporthal de Kolk. De aanschaf van de evenementenvloer is mede tot stand gekomen door de tegelactie opgezet door de sponsorcommissie van de Vennemuskes en donaties van het Boeskoolfonds en WBO wonen. Met de aanschaf is een bedrag van ca. € 14.000,= gemoeid.

De vloer welke gebruikt gaat worden door alle verenigingen in sporthal de kolk en de scholen (schoolcarnaval) is een grote aanwinst voor sporthal de Kolk.

Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied. Per jaar besteed het ongeveer € 24 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode loterij en De Lotto. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

De Vennemuskes zijn erg blij dat zij de evenementenvloer nu kunnen aanschaffen, de eerste grote evenementen zijn de Gala-avond, het dansgardetoernooi en het schoolcarnaval. Op zaterdag 26 februari 2011 zullen de Vennemuskes de evenementenvloer officieel overdragen aan alle gebruikers van sporthal de Kolk.