Kinderoptocht op de Thij

O.C.V. de Thijdarren

Net als de voorgaande jaren trekt er op Carnavalsvrijdag weer een kinderoptocht door De Thij. Een bonte stoet van meer dan 700 kinderen trekt vrijdagmiddag 8 februari vanaf 13.15 uur door de wijk. De optocht wordt georganiseerd door OCV de Thijdarren in samenwerking met de Impuls, de basisscholen en de kinderdagverblijven op de Thij. En dit jaar met ondersteuning van een aantal geluidswagens.

De route is als volgt: W. Dingeldeinstraat (Noabershoes) - Peterskamplaan - Saasvelderlaan - Cato Elderinklaan - Fr. Van Edenstraat - Staringstraat - G. Gezellestraat - W. Dingeldeinstraat - J. van Hartenstraat - Toon Borghuisstraat - Vloedbeldlaan - W. Dingeldeinstraat

Aansluitend aan de optocht zal er in het Noabershoes het Kindercarnaval losbarsten met medewerking van de Oel'nkapel, de Thijdarren, alle jeugdhoogheden en natuurlijk een act van kinderen en leraren.

Ook op zondag en maandag is er carnaval in het Noabershoes: na de optocht op zondag vindt het Noabercarnaval plaats, met optredens van Ronald Meijer en Marco de Vos. Op maandagmiddag is er vanaf 15:00 uur weer Kindercarnaval met diverse activiteiten en op maandagavond is er vanaf 20:00 uur Rosenmontagbal met live-muziek van Gert Valk en Maarten de Groot.