Aftreden & Opkomst bij de Spanvöggel

O.C.V. de Spanvöggel

Ook in de Marke Barghoez’n barst het feest der zotten in alle hevigheid los! Want op zaterdag 24 november zullen in zaal Kothman de 45ste Hoogheid en Rentmeester van de Marke Barghoez’n, de enige Markies en Rentmeester van de Boeskoolstad en van O.C.V. de Spanvöggel zich aan hun groot gevolg en al de anderen die het weten willen bekend maken! Begeleid door de Sputterkearls zullen ze hun eerste polonaise lopen in een bommetje vol zalencentrum Kothman. Maar voordat het nieuwe span zich bekend maakt zullen wij eerst afscheid nemen van het jubilieumspan, op spectaculaire wijze zullen zij worden afgevoerd.

Om te zien wie de vereniging in het 45ste jaar vertegenwoordigd, wordt iedereen uitgenodigd bij Zalencentrum Kothman. De zaal is vanaf 20.30 geopend, en rond de klok van tienen zal het nieuwe Span hun gezicht laten zien. De entree is zoals gebruikelijk gratis! Dus komt allen op 24 november naar de Marke Barghoez’n om te zien wie het 45ste span van O.C.V. de Spanvöggel wordt.

Tevens vind op zondag 25 november vanaf 12.00 de receptie plaats van het nieuwe span. Iedereen die het nieuwe span wil feliciteren, is vanaf 12.00 welkom bij zalencentrum Kothman aan de Enschedesestraat in Oldenzaal.