CV Schuddebuik gaat vreemd

C.V. Schuddebuik - 2015-02-01

Op echte Oldenzaalse wijze heeft CV Schuddebuik afgelopen zaterdag haar 16e baron gepresenteerd. De vereniging ging "vreemd" met de presentatie van Baron Ronny (Neef) en lakei Henk (Van Ringen). Voor het eerst in de geschiedenis kwam de baron van buiten de vereniging.

Baron Ronny is al wel jaren betrokken bij de Schuddebuik, als bespeler van de grote trom van de hofkapel het Olnzels Plezeer Orkest. Lakei Henk is al jaren lang voorzitter en trompettist van de kapel. Deze kapel viert in 2015 haar 33- jarige bestaan. Een mooier cadeau kan de Schuddebuik OPO niet aanbieden; hun eigen Baron en Lakei.

De 52-jarige Baron Ronny is in het dagelijks leven leraar Zorg en Welzijn op de Waerdenborch school in Holten en getrouwd met Jet. Lakei Henk is 58 jaar en eigenaar van ELABO en IVA opleidingen en training en getrouwd met Gemma.


Baron Tim nieuwe hoogheid CV Schuddebuik

C.V. Schuddebuik - 2014-01-12

Afgelopen vrijdagavond is in een vol Markant Baron Tim gepresenteerd als 15e hoogheid van de CV Schuddebuik. Onder toeziend oog van bezoekende Oldenzaalse carnavalsverenigingen en hofkapel OPO kwam Baron Tim samen met zijn Lakei Thijs tevoorschijn.

Baron Tim Leusink is 32 jaar oud en werkzaam als export manager bij Reginox uit Rijssen. Hij woont samen met Hanneke en is vader van Margot en Carlijn. Lakei Thijs Tönis, 34, is onderzoeker bij Roessingh Research and Development in Enschede en woont samen met Simone. 

Voor Baron Tim ging met deze benoeming een lang gekoesterde wens in vervulling. Het duo gaat de Schuddebuik voor onder hun motto: "Dree dolle daag’n geen onderzoek en staal, want wij vieren carnaval maximaal!"


Baron Peter 13e Hoogheid CV Schuddebuik

C.V. Schuddebuik - 2012-01-18

Baron Peter (de Gunst) is sinds vrijdagavond de voorganger van carnavalsvereniging Schuddebuik. In stadsresidentie Markant werd hij gepresenteerd als de 13e baron.

De nieuwe baron is 31 jaar en werk als constructeur bij Arcadis in Amersfoort. Hij zal dit jaar in het huwelijksbootje stappen met Kirstin Oude Alink. Zijn kameraad Niek Tönis koos hij als lakei. Lakei Niek is eveneens 31 jaar en is werkzaam als therapeut in de Fachklinik Bad Bentheim. Hij is getrouwd met Jessica en de trotse vader van zoon Tore.

Het motto van het 13e span is: 'Met deze therapeut en bruggenbouwer, wordt heel carnaval Happy Hour!'