Loop mee met de Carnavaleske Kinderwagenoptocht!

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2020-02-20

Tijd voor een feestje! Op vrijdag 21 Februari trekt de jaarlijkse Carnavaleske Kinderwagen Optocht alweer voor de 17e keer door de binnenstad van Oldenzaal.

Het programma:
18:30 uur: Verzamelen bij Stadstheater De Bond.
19:00 uur: Aankomst Jeugdprinsen, Pats&Boem en burgemeester met de carnavalsbus 19:30 uur trekken we met de bonte stoet onder leiding van Prins Pats en Sik Boem door de straten van Oldenzaal.
Om 20:15 uur zullen wij dan arriveren bij het Grote Tent op de markt. Na de optocht is de prijsuitreiking voor de kinderen (mooiste wagen, motto & enthousiaste groep). Daarna zullen wij afscheid nemen van de jeugdige deelnemers.
Om 22:11 uur verwelkomen wij Prins Pats en Sik Boem 2020 in de de tent op de Groote Markt.

Het mooiste is om samen met een door jullie versierde of gemaakte kinderwagen voorzien van een motto door de straten van Oldenzaal te lopen. Je kunt je aanmelden via de website van het Stroat Ensemble (http://www.stroat.nl/cko2020). Mocht je op het allerlaatste moment toch willen deelnemen kun je je om 18:30 melden bij de Bond! met carnavaleske groeten, Het CKO


Loop mee met de Carnavaleske Kinderwagenoptocht!

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2018-02-03

Tijd voor een feestje! Op vrijdag 09 Februari trekt de jaarlijkse Carnavaleske Kinderwagen Optocht alweer voor de 15e keer door de binnenstad van Oldenzaal.

We verzamelen ons vanaf 18:45 uur bij Stadstheater De Bond.
Om 19:30 uur trekken we met de bonte stoet onder leiding van Prins Pats en Sik Boem door de straten van Oldenzaal.
Om 20:00 uur zullen wij dan arriveren bij het Grote Tent op de markt. Daar zullen wij afscheid nemen van de jeugdige deelnemers.
Om 21:41 uur is er een afscheidsrede van Prins Pats 2017 en om 22:11 uur verwelkomen wij Prins Pats 2018 in de tent op de Groote Markt.

Het mooiste is om samen met een door jullie versierde of gemaakte kinderwagen voorzien van een motto door de straten van Oldenzaal te lopen. U kunt zich aanmelden via de website van het Stroat Ensemble (www.stroat.nl). Mocht U op het allerlaatste moment toch willen deelnemen kunt zich om 19:00 melden in de Bond! met carnavaleske groeten, Het CKO


Loop mee met de Carnavaleske Kinderwagenoptocht!

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2017-01-27

Beste Carnavalsvierders,

Het kriebelt weer, het jeukt weer en de dagen worden weer langer! Tijd voor de enige echte pre-party van het carnaval: de Carnaleske Kinderwagen Optocht op vrijdag 24 februari. Hét feestje voor jong en oud carnavalsvolk. Dat wordt weer genieten en zeg nou zelf: meedoen is belangrijker dan kijken, dus meld je aan voor de gezelligste optocht met pre-after-party!

Programma:
Jeugd & volwassenen
18:30 uur verzamelen bij Stadstheater de Bond
19:30 uur trekken we met de bonte stoet onder leiding van Prins Pats en Sik Boem door de straten van Oldenzaal
20:15 uur arriveren we bij de feesttent op de Groote Markt. hier nemen we afscheid van de jeugdige deelnemers
Feestprogramma volwassenen
Ook voor Prins Pats en Sik Boem beginnen de laatste uren te slaan. Na een prachtige en muzikaal en carnavalesk omlijste afscheidsspeech komen om:
22:11 uur de nieuwe Pats en Boem tevoorschijn en zullen ze starten met hun feestseizoen
??:?? ur is het feestgedruis voorbij en mag je je bed weer opzoeken om op zaterdag je vol overgace te storten in Carnaval 2017!

Aanmelden voor de optocht (met een door jullie versierde of gemaakte kinderwagen voorzien van een motto) kan via de website van het Stroat Ensemble(www.stroat.nl).


Loop mee met de Carnavaleske Kinderwagenoptocht!

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2015-01-30

Beste Carnavalsvierders,

Tijd voor een feestje, op vrijdag 13 Februari trekt de jaarlijkse Carnavaleske Kinderwagen Optocht alweer voor de 12e keer door de binnenstad van Oldenzaal. We verzamelen ons vanaf 18:45 uur bij Stadstheater De Bond. Om 19:30 uur trekken we met de bonte stoet onder leiding van Prins Pats en Sik Boem door de straten van Oldenzaal. Om 20:00 uur zullen wij dan arriveren bij het Grote Tent op de markt. Daar zullen wij afscheid nemen van de jeugdige deelnemers. Om 21:41 uur is er een afscheidsrede van Prins Pats 2014 en om 22:11 uur verwelkomen wij Prins Pats 2015 in de tent op de Groote Markt.

Het mooiste is om samen met een door jullie versierde of gemaakte kinderwagen voorzien van een motto door de straten van Oldenzaal te lopen. U kunt zich aanmelden via de website van het Stroat Ensemble(www.stroat.nl) Mocht U op het allerlaatste moment toch willen deelnemen kunt zich om 19:00 melden in de Bond.

met carnavaleske groeten,
Het CKO


11e editie van de Kinderwagenoptocht

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2014-02-13

Tijd voor een feestje, op vrijdag 28 Februari trekt de jaarlijkse Carnavaleske Kinderwagen Optocht alweer voor de 11e keer door de binnenstad van Oldenzaal. Ja, inderdaad alweer voor de 11e keer en dus echt een carnavals jubileum!

We verzamelen ons vanaf 18:15 uur bij Stadstheater De Bond. Om 19:00 uur trekken we met de bonte stoet onderleiding van Prins Pats en Sik Boem door de straten van Oldenzaal. Om 20:00 uur zullen wij dan arriveren bij het Gemeentehuis. Daar zullen wij afscheid nemen van de jeugdige deelnemers. Om 21:41 uur is er een afscheidsrede van Prins Pats 2013 en om 22:11 uur verwelkomen wij Prins Pats 2014 in de tent op de Groote Markt.

Het mooiste is om samen met een door jullie versierde of gemaakte kinderwagen voorzien van een motto door de straten van Oldenzaal te lopen. U kunt zich aanmelden via de website van het Stroat Ensemble.(www.stroat.nl)

met carnavaleske groeten,
Het CKO


Vrijdag 8 februari: Carnavaleske Kinderwagen Optocht

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2013-01-14

Het is weer zover, op vrijdag 8 Februari trekt de jaarlijkse Carnavaleske Kinderwagen Optocht door de binnenstad van Oldenzaal.
We verzamelen ons vanaf 18:15 uur bij Stadstheater De Bond.
Om 19:00 uur trekken we met de bonte stoet onderleiding van Prins pats en Sik Boem door de straten van Oldenzaal.
Om 20:00 uur zullen wij dan arriveren bij het Gemeentehuis. Daar zullen wij afscheid nemen van de jeugdige deelnemers.
Om 21:41 uur is er een afscheidsrede van Prins Pats 2012 en om 22:11 uur verwelkomen wij Prins Pats 2013 in de tent op de Groote Markt.
Het mooiste is om samen met een door jullie versierde of gemaakte kinderwagen voorzien van een motto door de straten van Oldenzaal te lopen.
U kunt zich aanmelden via de website van het Stroat Ensemble.(www.stroat.nl)
 
met carnavaleske groeten,
Het CKO


Inschrijven voor Carnavaleske Kinderwagenoptocht

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2012-01-23

Vrijdag 17 februari gaat het carnaval in Oldenzaal van start met de traditionele Carnavaleske Kinderwagenoptocht door het centrum van Oldenzaal. Vanaf 18:00 uur is er een welkom in het Stadstheater de Bond, waarna vanaf 18:30 opgesteld gaat worden voor de optocht door de binnenstad die om 19:00 van start gaat. Een uur later zal de burgemeester in het stadhuis alle deelnemers ontvangen, waar een speciaal feestprogramma is voor alle jeugdige hoogheden en hun gevolg met medewerking van de burgemeester, Prins Pats & Sik Boem en diverse kapellen.

Om 21:00 uur, als de jeugd naar huis is, trekken de volwassenen verder met hun kinderwagens door enkele cafés richting de feesttent op de Markt waar Prins Pats en Sik Boem klaar staan om de vehikels in ontvangst te nemen. Een en ander zal gepaard gaan met veel feestgedruis, kale grappen en heel erg veel muziek. Een ieder die nog wil deelnemen kan zich aanmelden via de site van 't Stroatensemble (www.stroat.nl), ook de Carnavalsverenigingen zijn uitgenodigd aan dit ludieke evenement deel te nemen.


4 maart Carnavaleske Kinderwagenoptocht

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2011-02-22

Vrijdag 4 maart gaat het carnaval in Oldenzaal van start met de traditionele Carnavaleske Kinderwagenoptocht door het centrum van Oldenzaal. Vanaf 18:00 uur is er een welkom in het Stadstheater de Bond, waarna vanaf 18:30 opgesteld gaat worden voor de optocht door de binnenstad die om 19:00 van start gaat. Een uur later zal burgemeester Backhuijs in het stadhuis alle deelnemers ontvangen, waar een speciaal feestprogramma is voor alle jeugdige hoogheden en hun gevolg met medewerking van de burgemeester, Prins Pats & Sik Boem en diverse kapellen.

Om 21:00 uur, als de jeugd naar huis is, trekken de volwassenen verder met hun kinderwagens door enkele cafés richting de feesttent op de Markt waar Prins Pats en Sik Boem klaar staan om de vehikels in ontvangst te nemen. Een en ander zal gepaard gaan met veel feestgedruis, kale grappen en heel erg veel muziek.

Een ieder die nog wil deelnemen kan zich aanmelden via de site van t Stroatensemble (www.stroat.nl), ook de Carnavalsverenigingen zijn uitgenodigd aan dit ludieke evenement deel te nemen.


Kinderwagenoptocht aftrap Carnaval in de Boeskoolstad

Carnavaleske Kinderwagen Optocht - 2009-02-18

Vrijdag gaat het carnaval in Oldenzaal van start met de (al bijna traditionele) Kinderwagenoptocht door het centrum van Oldenzaal. Vanaf 18:00 uur is er een welkom in het Stadstheater de Bond, waarna vanaf 18:30 opgesteld gaat worden voor de optocht door de binnenstad die om 19:00 van start gaat. Een uur later zal burgemeester Backhuijs in het stadhuis alle deelnemers ontvangen, waar een speciaal feestprogramma is voor alle jeugdige hoogheden en hun gevolg met medewerking van de burgemeester, Prins Pats & Sik Boem en diverse kapellen. Om 21:00 uur, als de jeugd naar huis is, trekken de volwassenen verder met hun kinderwagens door enkele cafés richting de feesttent op de Markt waar Prins Pats en Sik Boem klaar staan om de vehikels in ontvangst te nemen. Een en ander zal gepaard gaan met veel feestgedruis, kale grappen en heel erg veel muziek.