Nieuw feest bij de Vennemuskes: Dolle Dwaze Zondag

O.C.V. de Vennemuskes

Na 14 jaar Show en dansgarde toernooi gooien de Vennemuskes het over een hele andere boeg. Zij merkten dat het dansgebeuren begon terug te lopen, daarom kozen ze dit jaar voor een totaal andere opzet. Voor het eerst vindt dit jaar bij OCV de Vennemuskes de Dolle Dwaze Zondag plaats!
Het wordt een gezellig carnavalesk familiefeest voor groot en klein: voor de kinderen is er zijn er tal van leuke activiteiten zoals een zweefmolen, minitreintje en een springkussen. Daarnaast vermaakt een clown de kinderen en kunnen ze popcorn of suikerspinnen eten. Verder zijn er optredens van artiesten, bezoek van vele carnavalsverenigingen met groot gevolg en kapellen. In ieder geval aanwezig zijn: 3 Duitse verenigingen met Show groepen. Verder is er voor de Hoogheden een competitie Kop-van-Jut slaan en is er een mini carnavalsmarkt.

De zaal is open vanaf 12.00 uur, het programma begint om 12.45 uur met het binnen trekken van Jonkheer Marcel en Secondant Frans met groot gevolg. De middag zal worden afgesloten met een zanger! (wie is nog een verrassing)

De entree is gratis (ook alle attracties voor de kinderen) en iedereen is van harte welkom! Dit alles vindt plaats bij Sportcafe de Kolk in Oldenzaal.