Aftreden & opkomst bij de Spanvöggel

O.C.V. de Spanvöggel

Op zaterdag 29 november presenteren in zaal Kothman de 47e Hoogheid en Rentmeester van de Marke Barghoez’n, dé Markies en Rentmeester van de Boeskoolstad en van O.C.V. de Spanvöggel zich aan hun groot gevolg en aan al het ander carnaval vierend volk. Maar voordat het zover is nemen wij afscheid Markies Mart & Rentmeester Niek, ons 46e span.
Begeleid door onze hofkapel, de Sputterkearls zal het wederom een gezellige bende worden bij zalencentrum Kothman. Om te zien wie de vereniging in het 47e jaar vertegenwoordigt, is iedereen uitgenodigd bij zalencentrum Kothman. De zaal is vanaf 20.30 geopend, en rond de klok van tienen zal het nieuwe Span hun gezicht laten zien. De entree is zoals gebruikelijk gratis!

Het thema van de avond is Las Vegas. Een avond vol show en dans, laat u verrassen. Voor de mooist verklede persoon ligt er een mooie prijs klaar!

Zondag 30 november vanaf 12.00 is de receptie van de nieuwe Markies en Rentmeester. Een ieder die het nieuwe span feliciteren wil, is vanaf 12.00 welkom bij Kothman aan de Enschedesestraat in Oldenzaal.