Hertog Hans hoogheid bij de Oelewappers

O.C.V. de Oelewappers - 09-12-2016

Op vrijdag 9 december kwam bij de Proatpoal Hans Blankenau als 50e hertog van OVC de Oelewappers tevoorschijn. Naast hem staat dit jaar secretaris Michiel Brouwer

Hertog Hans is 55 jaar, getrouwd en werkzaam als zelfstandig ondernemer in de werktuigbouwkundige installaties. Binnen de Oelewappers is hij lid van de technische commissie. Sik Michiel (54) is ook getrouwd en is technisch beheerder bij Vitens.

Hun motto is: "Ai nög nig geboren bint, kunt ze oe van alles wies maken"


Markies Roland nieuwe hoogheid Spanvöggel

O.C.V. de Spanvöggel - 03-12-2016

In zalencentrum Kothman presenteerden zaterdagavond Roland Spit en Erwin Hoogstra zich als de nieuwe Markies en Rentmeester van de Oldenzaalse carnavalsvereniging de Spanvöggel.

Markies Roland is 41 jaar en werkzaam als uitvoerder bij Wegenbouw Lansink in Saasveld. In zijn vrije tijd mag hij graag meegaan als klopper bij de jacht of zijn zoons aanmoedigen bij hun sportieve bezigheden. Rentmeester Erwin (44) is in het dagelijks leven leraar en heeft als hobby's zijn BMW, FC Berghuizen en Steeds Vooruit.

Het motto van de nieuwe hoogheden van de Marke Barghoezn is "Met disse twee zwoagers van achter 't spoor, hej n'n onmeunig mooi carnavalsjoar!"