Vorstenbal bij de Glasbloazers

O.C.V. de Glasbloazers - 30-12-2013

Vrijdag 3 januari zullen tijdens het Vorstenbal de 48ste Hoogheid van de Glasbloazers en zijn Secretaris zich bekend maken. Deze feestavond zal vanaf 20:30 plaatsvinden in de residentie van de Glasbloazers, Stadscafé Moatman aan de Ootmarsumsestraat te Oldenzaal. Om klokslag 22.41 zal de nieuwe Vorst zich aan het Carnavalsvolk presenteren! De muziek zal worden verzorgd door hofkapel de Hijskraan en Relight Drive-in.


Kaartverkoop Glasbloazergala 2014 is gestart!

O.C.V. de Glasbloazers - 27-12-2013

Op vrijdag 17 januari 2014 vindt de Gala-avond van OCV de Glasbloazers plaats. De galacommissie is maandenlang op zoek geweest naar de beste artiesten en acts en kan vol trots melden dat het programma staat. Het belooft een onvergetelijke, maar bovenal oergezellige avond te worden met dat speciale Glasbloazer-eigen tintje. Deze avond mag en wil je niet missen! Het spektakel vindt plaats in partycentrum Rouwhorst aan de Ootmarsumsestraat 9. De aanvang is 19.55 uur en de zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Kaarten zijn te bestellen via galakaarten@ocvdeglasbloazers.nl of telefonisch bij Ine Sluik, tel. 0541-518693 en Monique Smelt, tel. 0541-516678. De prijs van de kaarten bedraagt € 7,50 voor leden en € 10,00 voor niet-leden. In tegenstelling tot afgelopen jaren zullen de plaatsen in de zaal genummerd zijn en worden bezoekers naar hun plaatsen geleid. Wil je bij elkaar zitten? Meld dit dan bij je reservering of uiterlijk 12 januari 2014 bij Ine of Monique!

De kaarten kunnen uitsluitend tegen contante betaling worden afgehaald in onze residentie Stadscafé Moatman, aan de Ootmarsumsestraat 13, op woensdag 15 januari 2014 tussen 19.00 uur en 21.00 uur.
Wees er snel bij, want OP = OP en VOL = VOL!


Opkomst 47e Hertog van de Oelewappers

O.C.V. de Oelewappers - 27-12-2013

Op vrijdag 3 januari is het zo ver!

Dan komt de 47e Hertog van O.C.V. De Oelewappers uit de doos springen. De Hertog is al maanden druk met alle voorbereidingen! Dat doet hij natuurlijk niet alleen, hij wordt daarin bijgestaan door zijn Sik, Dollegien en Truttebel. Het koppel kan bijna niet meer wachten en staat te trappelen achter de schermen.

Als je de vrijdag nog niet gereserveerd hebt in je agenda, doe het dan nu. Deze opkomst mag je echt niet missen! Een spectaculaire avond waarin de nieuwe Hertog uit de schaduw zal komen en in de schijnwerpers gaat staan om de Oelewappers dit jaar voor te gaan in de carnavalstijd.
De hele avond wordt muzikaal omlijst door onze hofkapel 'n Moal wat Aans!

Iedereen is van harte welkom om de opkomst live bij te wonen in de residentie van de Oelewappers 'De Proatpoal' aan de Groote Markt in Oldenzaal. Vanaf 20.30 is de zaal open, wees op tijd zodat je geen moment mist van deze unieke avond.


Kerstbingo bij de Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren - 09-12-2013

Evenals de afgelopen jaren, organiseert O.C.V. De Thijdarren ook dit jaar weer een grandioze kerstbingo en wel op maandag 16 december a.s. bij Café Jambor aan de Hengelosestraat in Oldenzaal. Aanvang van de bingo zal zijn om 20.00 uur, de zaal zal reeds vanaf 19.30 uur open zijn. Er zijn weer geweldige prijzen te winnen, waaronder vleesschotels, boodschappenmanden, huishoudelijk apparatuur en natuurlijk een verrassingshoofdprijs! De avond is toegankelijk voor leden en niet-leden.