OCV De Vennemuskes ontvangt groot bedrag van Oranje Fonds

O.C.V. de Vennemuskes - 31-12-2010

De Vennemuskes hebben van het Oranje Fonds een bijdrage van €8000,= toegezegd gekregen voor een nieuwe evenementenvloer in sporthal de Kolk. De aanschaf van de evenementenvloer is mede tot stand gekomen door de tegelactie opgezet door de sponsorcommissie van de Vennemuskes en donaties van het Boeskoolfonds en WBO wonen. Met de aanschaf is een bedrag van ca. € 14.000,= gemoeid.

De vloer welke gebruikt gaat worden door alle verenigingen in sporthal de kolk en de scholen (schoolcarnaval) is een grote aanwinst voor sporthal de Kolk.

Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied. Per jaar besteed het ongeveer € 24 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode loterij en De Lotto. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

De Vennemuskes zijn erg blij dat zij de evenementenvloer nu kunnen aanschaffen, de eerste grote evenementen zijn de Gala-avond, het dansgardetoernooi en het schoolcarnaval. Op zaterdag 26 februari 2011 zullen de Vennemuskes de evenementenvloer officieel overdragen aan alle gebruikers van sporthal de Kolk.


Opkomst nieuwe Vorst BB

O.J.C.V. de Blaanke Boeskeulkes - 31-12-2010

Dit jaar hebben de regent en de voorzitter van de Blaanke Boeskeulkes natuurlijk weer een nieuwe koppel voor het jaar 2011 gekozen. Deze twee heren hebben na maanden van voorbereidingen, hun geheim voor iedereen moeten bewaren. Deze avond zittende nieuwe Hoogheid en zijn Sik vol adrenaline en mogen zij tevoorschijn komen in de bomvolle zaal van Grand Café Markant. Wilt u weten wie ons in het jaar 2011 voorgaan? Dan bent u van harte welkom om deze heren op de eerste dag van het nieuwe jaar, 1 januari 2011, te komen bewonderen vanaf 20.00 uur bij Grand Café Markant.


Gala bij OCV de Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren - 22-12-2010

Op zaterdag 15 januari organiseert O.C.V. de Thijdarren haar jaarlijkse gala-avond, dit jaar met medewerking van o.a. All Style Division, Wibo Westra & Pierre Cnoops. Het gala zal plaatsvinden bij Partycentrum Rouwhorst en begint om 19:45 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

De verkoop voor deze avond vol buuts & dans zal plaatsvinden op woensdagavond 29 december bij 't Noabershoes. De kaartverkoop voor leden van de Thijdarren start om 20:00 uur, kaarten kosten €10 per stuk. Om half negen start de verkoop voor niet-leden, voor niet-leden kosten de toegangskaarten €12,50. Voor meer informatie over het gala en de kaartverkoop kunt u terecht op onze website www.thijdarren.nl


20 december Kerstbingo bij de Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren - 13-12-2010

Evenals de afgelopen jaren organiseert de O.C.V. De Thijdarren ook dit jaar weer een grandioze kerstbingo en wel op maandag 20 december a.s. in het Noabershoes op de Thij. Aanvang van de bingo zal zijn om 20.00 uur, de zaal zal reeds vanaf 19.00 uur open zijn. Er zijn weer geweldige prijzen te winnen, waaronder vleesschotels, boodschappenmanden en huishoudelijk apparatuur, alsmede enkele prijzen van Opperdar Robert 1 en Sik Peter.


Kerstbingo bij OCV de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes - 09-12-2010

Op dinsdag 14 december as wordt er door OCV de Vennemuskes een kerstbingo georganiseerd in sportcafe de Kolk op de Essen te Oldenzaal. De zaal zal open zijn om 19:30 uur en vanaf 20:00 uur zullen de bernhards, isaaks en de otto's door de zaal klinken. Er zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder de drie hoofdprijzen: een waardebon van 100 Euro, een halogeenoven en een uitgebreide pannenset. De prijs per kaart is 3,50 Euro en hiermee kun je 10 rondes meespelen, 3 kaarten zijn te koop voor de prijs van 10 Euro. Iedereen is van harte welkom, dit spelletje is immers geschikt voor jong en oud!


23 januari Open dag bij OCV de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes - 03-12-2010

Op zondag 23 januari 2011 vanaf 14:00 uur zet de Technische commissie van O.C.V. de Vennemuskes voor de 1e keer zijn deuren open voor het publiek. Vorig jaar wisten ze de top 5 te behalen in de Twentsche carnavalsoptocht. Vanwege de grote ambitie om elk jaar door te groeien, is de technische commissie al in april van dit jaar begonnen met het ontwerp en de opbouw van de nieuwe praalwagen. Iedereen die benieuwd is naar de werkzaamheden van onze gemotiveerde commissieleden en de vorderingen, is van harte welkom aan de Parallelstraat 34-36 te Oldenzaal.