Opperdar Maikel jubileumhoogheid bij de Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren - 26-11-2018

Maikel te Nijenhuis (41) is de nieuwe Opperdar van de jubilerende Oldenzaalse carnavalsvereniging De Thijdarren. Als secretaris koost hij de 31-jarige Stefan Onclin.

Het duo presenteerde zich vrijdagavond in de feesttent bij café Jambor als 44e hooghedenkoppel van de Thijdarren. Opperdar Maikel is Sales Manager bij Grijsen Park- & Straatdesign in Winterswijk, Sik Stefan werkt als accountmanager bij SKO. Beide heren zijn lid van de Raad van Elf van De Thijdarren.

De hoogheden gaan dit carnavalsjaar voorop in de polonaise met hun lijfspreuk: "Loat iedereen ansluut'n, wie trekt het Oln'zaals carnaval binn'ste buut'n'"


Markies Roy & Rentmeester Roy nieuwe hoogheden Spanvöggel

O.C.V. de Spanvöggel - 25-11-2018

Bij café Olde Weghuis kwamen zaterdag Roy Laarveld en Coen Veldhuis als 51e Markies en Rentmeester van de Oldenzaalse carnavalsvereniging de Spanvöggel te voorschijn.

Markies Roy (31) is eigenaar van HoRoLa en actief lid van SPD de Keet. Rentmeester Coen (30) is hoofdagent bij de politie en mede-eigenaar bij Wildhandel Veldhuis. De grote hobby van de hoogheden is de jacht en laat dat ook duidelijk in hun lijfspreuk naar voren komen: "Met Disse 2 jachtmoaten as span, hej d'r een knallend carnaval van!!"