Olivier Ensink Opperdar bij de Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren - 27-11-2016

In de gymzaal van De Maten werden vrijdag 25 november Opperdar Olivier en zijn sik Floris als 42e hoogheden van de Oldenzaalse Carnavalsvereniging De Thijdarren gepresenteerd.

Opperdar Olivier Ensink is 24 jaar oud en is in het dagelijks leven adviseur particulieren bij een bank. Zijn Secretaris is zijn broer Floris Ensink (23 jaar). Hij studeert is in het dagelijks leven student en werkt bij het Bölke. Beide broers spelen hockey in het 4e van Bully en zijn lid van de feestcommissie van de Blaanke Boeskeulkes.

De Hoogheden gaan het 42e jaar voorop in het feestgedruis met hun lijfspreuk: Met mien breur, kom ik t Carnaval wa deur!


Aftreden & opkomst bij de Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren - 24-11-2016

Komende vrijdag wordt bekend wie de 42e Opperdar en Sik van OCV de Thijdarren zullen zijn. In gymzaal de Maten op de Thij zullen eerst Opperdar Martin en Sik Arjan aftreden, waarna de nieuwe hoogheden zich in de loop van de avond bekend zullen maken.

Gymzaal de Maten aan de Bernard van Meurstraat is vanaf 20:00 uur geopend.


Jonkheer Danny nieuwe hoogheid Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes - 19-11-2016

Op zaterdagavond zijn de eerste hoogheden van het nieuwe carnavalsseizoen uit de doos gekomen: in sporthal de Kolk presenteerden Jonkheer Danny en Secondant Marcel zich als de nieuwe hoogheden bij OCV de Vennemuskes

Jonkheer Danny Behrens is met zijn dertig jaar de jongste Jonkheer in de geschiedenis van de Vennemuskes. Binnen de vereniging is hij een bekend gezicht, na jaren actief te zijn geweest binnen de Raad van Elf is hij tegenwoordig lid van het Dagelijks bestuur. Danny is in het dagelijks leven werkzaam als monteur bij Facadis Geveltechniek B.V en is fanatiek supporter van FC Twente.

Secondant Marcel Velthuis is eigenaar van Velthuis Vastgoedtaxaties en Aankoopmakelaardij. Binnen de Vennemuskes is hij is al jaren lid van de Raad van 11 en van de Sponsorcommissie van de Vennemuskes.

Deze hoogheden gaan het nieuwe seizoen in onder het motto: "Aj disse kearls zeet, weej nooit wat d'r komm'n geet!"


Aftreden & opkomst bij de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes - 16-11-2016

Zaterdag 19 november zullen de eerste nieuwe hoogheden binnen het Oldenzaalse carnaval zich bekendmaken. De 16e Jonkheer en Secondant van ocv de Vennemuskes zullen zich die avond bekendmaken, maar niet voordat het 15e hooghedenkoppel, Jonkheer Marcel en Secondant Frans zullen zijn afgetreden.

De Kolk is zaterdag vanaf 19:30 uur geopend en het programma begint om 20:00 uur.


Oel'n trapt of!

O.C.V. de Oelewappers - 07-11-2016

De 11e van de 11e is in zicht en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Voor iedereen die niet naar Keulen gaat, of op tijd terug is staan de deuren van café 't Hoekje vanaf 20 30 uur open om samen met de Oelewappers het nieuwe carnavalsseizoen in te luiden. Tot ziens op vrijdag 11 november vanaf 20.30 uur bij café 't Hoekje!