Tonnie Jansen 35e Opperdar bij OCV De Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren - 28-11-2009

In de residentie Partycentrum “Rouwhorst” werd onder grote belangstelling Opperdar Tonnie met zijn Sik Carel van de Oldenzaalse Carnavals Vereniging De Thijdarren, aan het Darrenvolk en vele andere gasten en belangstellenden gepresenteerd. De kersverse Hoogheid Tonnie Jansen (51) is in het dagelijks leven veiligheidsadviseur bij defensie. Als hobby heeft Opperdar Tonnie een eenmansorkest en tevens is hij vaak te vinden in de sportschool. In de beginjaren speelde Opperdar Tonnie al in de hofkapel van de Thijdarren. Zijn Secretaris Carel Prein (52) is ass. ingenieur bij de Siers-groep te Oldenzaal. Secretaris Carel Prein komt uit de Rv11 van de Oelewappers. Partycentrum Rouwhorst was voor deze opkomst geheel omgebouwd in Tiroler sfeer. De opkomstact met veel Tiroler muziek en dans zat maakten dit alles tot een groot spektakel. Het hoogtepunt van de avond was toen Opperdar Tonnie uit een bierglas tevoorschijn kwam. Dit koppel gaat het 35ste jaar voorop in het feestgedruis met hun lijfspreuk: Leu doot onwies oe best, Dan zorgt wie veur de rest!


Jonkheer Gerard nieuwe hoogheid bij de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes - 26-11-2009

De Oldenzaalse Carnavalsvereniging De Vennemuskes presenteerde afgelopen zaterdagavond in sporthal “De Kolk” de 9de jonkheer en secondant. Jonkheer Gerard (Bossink) en Secondant Gerard (Verbeek) kwamen om 10 minuten over half elf ’s avonds, onder de muzikale klanken van Radio Veronica & Radio Noordzee uit twee boeien te voorschijn. Zij voeren dit jaar de Vennemuskes aan onder het motto: “A’jt der noar hebt mo’jt der van nem’n”


Prijsuitreiking Ballonnenwedstrijd

O.C.V. de Markloawen - 20-11-2009

De Kidsclub en de Jeugdcommissie hebben Zondag 15 november de prijsuitreiking gehad van de ballonnenwedstrijd naar aanleiding van het Truckslepp’n afgelopen 16 augustus 2009. Tijdens het Truckslepp’n zijn er bijna 250 ballonnen de lucht in gegaan en daar zijn 13 kaartjes van terug gevonden. Alle kaartjes zijn gevonden in de buurt van Hannover Duitsland. Alle winnaars werden aangeschreven en die hebben allen hun prijs in ontvangst mogen nemen bij Hotel het Landhuis.


Eerste opkomst nieuw hoogheidskoppel in Oldenzaal

O.C.V. de Vennemuskes - 10-11-2009

Op zaterdag 21 november a.s. neemt OCV de Vennemuskes, na een fantastisch jaar, afscheid van het hoogheidskoppel 2008/2009: Jonkheer Milan en secondant Gerard. Aansluitend treedt er om 11 minuten over half 11 ’s avonds een nieuw hoogheidskoppel aan, dit zal het 1e nieuwe koppel van Oldenzaal worden! Het feest zal plaatsvinden op de klanken van de 70´s en de oude Veronica-sound en wordt gehouden in sporthal de Kolk op de Essen. De zaal zal open zijn vanaf 19:30 uur en de aanvang is om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom op deze spectaculaire opening van het carnavalsseizoen bij OCV de Vennemuskes!


Aftreden Oelewappers bij Rouwhorst

O.C.V. de Oelewappers - 05-11-2009

Op vrijdag 6 november treden Hertog Edwin en Sik Koen af als hooghedenpaar bij de Oelewappers. Noodgedwongen zal het aftreden plaatsvinden bij zalencentrum Rouwhorst, omdat de gemeente geen vergunning wil afgeven voor carnavalsactiviteiten bij dansschool Kolmschot. Aanvang is 20:30 uur.