Aftreden Gravenpaar van de Markloawen

O.C.V. de Markloawen - 31-10-2014

Vanavond treden het gravenpaar van de Markloawen, Graaf Ron en Gravin Ilona, en hun Sik Nol na een geslaagd jubileumjaar af bij residentie het Landhuis. De zaal is open vanaf 20:00 uur!


Aftreden Vorst Oane & Sik Rolf

O.J.C.V. de Blaanke Boeskeulkes - 31-10-2014

Op zaterdag 1 november is het dan zo ver: het carnavalsseizoen zit er dan weer op voor Vorst Oane en Sik Rolf. Het aftreden vindt plaats bij Markant en iedereen is welkom vanaf 20:00 uur (ook al staat op de poster 20:30 uur vermeld).


Aftreden 48ste Hoogheidpaar O.C.V. de Glasbloazers

O.C.V. de Glasbloazers - 27-10-2014

Op zaterdag 01 november 2014 wordt bij de O.C.V. de Glasbloazers afscheid genomen van het 48e Hooghedenpaar. Zullen Vorst Ronald en zijn sik Niels net zo spectaculair aftreden als dat ze zijn opgekomen? U wordt allen van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen en hier getuigen van te zijn. Vanaf 20:30 bent u van harte welkom in de residentie Stadscafé Moatman aan de Ootmarsumsestraat te Oldenzaal. De avond zal muzikaal worden ondersteund door de Hofkapel De Hijskraan en drive-in Relight.


Halloween spooktocht op de Essen

O.C.V. de Vennemuskes - 15-10-2014

Er is een unieke samenwerking ontstaan tussen O.C.V. de Vennemuskes en de Koninklijke Harmonie St. Joseph. Op zaterdag 18 oktober a.s. zal om 19.00 uur bij De Kolk in Oldenzaal de Grote Oldenzaalse Spooktocht weer plaatsvinden.
Het verhaal draait om de voorvader van de dirigent, Ambrogio (crazy stick) Mediati. Vele jaren geleden eiste hij als dirigent van het Nederlands Symphonie Orkest het beste van het beste van zijn orkest en kon je niet aan het niveau tippen wat hij wou dan werden de muzikanten een voor een afgeslacht. Elk jaar in het weekend van 18 oktober komen de muzikanten weer om wraak te nemen. Kijk uit voor deze dolende zielen tijdens de Spooktocht maar vooral voor de genadeloze crazy stick.

Laat je meeslepen in een adembenemend avontuur met spannende muziek en een 3 kilometer lange spooktocht waarbij je ook door een echt spookhuis loopt. Maar kijk uit voor de dolende zielen! Durf jij deze uitdaging aan te gaan???

Om 19.00 uur exact zal het programma beginnen met een openingsverhaal met live muzikale begeleiding van de Koninklijke Harmonie St. Joseph. Sporthal de Kolk is open vanaf 18.30 uur. Deze entree is vrij. Durf je het aan om aansluitend de Grote Oldenzaalse Spookoptocht te lopen dan bedraagt de entree 3,50 euro p.p. De Koninklijke Harmonie St. Joseph zal voor verdere muzikale omlijsting zorgen deze avond.

Ook kan je je gratis laten schminken als je mee loopt en als je als groep verkleed komt, heb je nog kans om een prijs te winnen. Deelname onder de 16 jaar liefst onder begeleiding van een volwassene.