Kadolstermennekes lanceren nieuwe website

O.C.V. de Kadolstermennekes - 28-09-2010

OCV De Kadolstermennekes heeft op 20 september 2010, haar nieuwe website gelanceerd. Voorzitter Bert Kasteel van de Publiciteits –en Promotiecommissie is trots op dit sterk verbeterde medium van de bruisende vereniging: "Onze oude site was gedateerd en met name in de carnavalstijd hadden de vele bezoekers daar last van. We hebben dan ook geïnvesteerd in een modern systeem en onze site is daardoor nu veel gebruikersvriendelijker".

Met name Siebe Grijpma en Jasper Moekotte hebben veel tijd gestoken in het technisch en visueel verbeteren van de Kadolstersite. Zo werd er veel aandacht geschonken aan het verbeteren van de presentatie van de fotoalbums, is de feestagenda online te bekijken en heeft het weblog van de Stadsprins een nog prominentere plaats gekregen. Dit weblog werd in 2010 al massaal gelezen en in 2011 zal dit succesnummer zeker worden geprolongeerd.Siebe Grijpma: "Maar we hebben ook nieuwe zaken ontworpen. Zo kunnen we nu nieuwsbrieven versturen via de digitale snelweg en daarmee burgers, honoraire leden en werkende leden op de hoogte houden van alle activiteiten aangaande carnaval in Boeskoolstad". Bert Kasteel vult aan: "Er is ook uitgebreide downloadbibliotheek voor muziekfragmenten, formulieren, filmpjes, posters of hoogwaardig grafisch materiaal voor servicebureaus; kortom een volwaardige website, die helemaal klaar is voor de toekomst". Interesse? www.dekadolstermennekes.nl


11e van de 11e op dertien november

O.C.V. de Kadolstermennekes - 28-09-2010

Met rasse schreden nadert de vrolijkste zaterdagavond van het jaar, want op zaterdag 13 november 2010 wordt het 11e van de 11e–feest gevierd. Een vast onderdeel daarvan is het liedjesfestival. Opnieuw gaat een keur aan groepen, duo's, zangers en zangeressen proberen om de strenge jury er van te overtuigen dat hun lied de enige echte Carnavalskraker 2011 moet worden. Zoals altijd is de zaal van de familie Rouwhorst weer het strijdtoneel.

De inschrijving is weer geopend! De organiserende feestcommissie van De Kadolstermennekes roept alle zangers en zangeressen op om als solist, dan wel als duo, trio, kwartet of in een grotere samenstelling een liedje in te schrijven en De Boeskoolstad aan de voeten te krijgen. Zoals altijd wordt vereist dat de tekst en de melodie uniek zijn en dat het nummer alles in zich heeft om de feestvreugde tijdens het komende carnaval te verhogen.

De deelname staat open voor iedereen en inschrijving is mogelijk tot vrijdag 22 oktober 2010.

Natuurlijk wordt tijdens het 11e van de 11e-feest ook weer op vrolijke, maar niet mis te verstane wijze afscheid genomen van de hoogheid; dit keer dus onze onvolprezen prins Tim en sik Cor. Het orkest De Firma staat als vanouds borg voor een vrolijke muzikale begeleiding.