Truckslepp'n 2010 in Oldenzaal

O.C.V. de Markloawen - 15-07-2010

Op zondag 22 augustus 2010 organiseren wij voor de negende keer onze zomeractiviteit: Truckslepp n. Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren is dit evenement inmiddels niet meer van de Oldenzaalse evenementenagenda weg te denken.

Graag nodigen wij het verenigingsleven uit Oldenzaal en omstreken uit om hieraan deel te nemen, deelnemers hoeven dus niet uit de carnavalswereld te komen en zelfs buurtverenigingen of een groep bestaande uit collega's van je werk kunnen hun krachten meten.

Bij voldoende aanmeldingen zal naast een herencompetitie ook een damescompetitie worden gehouden. Tevens wordt een originaliteitprijs/ geinprijs uitgereikt. De deelnemende teams dienen te bestaan uit 8 personen die een truck voorttrekken over een lengte van 30 meter (damesteams mogen bestaan uit 10 personen). De teams worden ingedeeld in poules. Via kruisfinales en de uiteindelijke finale (rond 17:30 uur)zal de winnaar van de Truckslepp'n bokaal 2010 bekend worden.

Het evenement begint om 13:00 uur en vindt plaats op de Grote Markt voor het stadhuis te Oldenzaal. De middag staat in het teken van gezelligheid, vermaak en vertier. Natuurlijk is er ook aan de jeugd gedacht en zal er ook voor hen het één en ander te doen zijn, dus kortom echt iets voor de hele familie.

Het aanmeldingsformulier vind men op onze site of men stuurt een mailtje naar truckslepn@markloawen.nl. Een briefje per post mag naar Endrie Nijhuis, Tulpstraat 167, 7571 AB Oldenzaal. Voor vragen kun je contact opnemen met Endrie Nijhuis: 06-51804319.

Wij hopen dat je deze datum in je agenda zet en dat we je kunnen verwelkomen op deze bijzondere middag georganiseerd door O.C.V. De Markloawen.