Marco de Vos 38e Opperdar bij OCV De Thijdarren

O.C.V. de Thijdarren

Afgelopen vrijdag maakte de Oldenzaalse Carnavalsvereniging De Thijdarren haar 38e Opperdar bekend, in residentie Wijkcentrum ’t Noabershoes. Opperdar Marco en Sik Peter presenteerden zich aan het darrenvolk, de vele aanwezige zusterverenigingen en belangstellenden.

De kersverse Hoogheid Marco de Vos (36) is in het dagelijks leven zelfstandig ondernemer. Hij heeft Koeriersdienst MN te Oldenzaal.

Zijn Secretaris Peter Kortebein (30) is zelfstandig werkende kok bij Golfbaan Het Rijk van Sybrook te Oldenzaal, tevens is hij actief als Vorst van de Raad van elf, en was zelf hoogheid in 2009.

In Residentie Wijkcentrum ’t Noabershoes was voor deze opkomst een waar Schlager festival georganiseerd dat gepresenteerd werd door onze eigen Dennie Christiaan. Verschilldende artiesten maakten hun opwachting waaronder een bijzonder duet van Nicole en Andrea Berg en natuurlijk kon Marianne Rosenberg niet ontbreken. De toneelmeester was een echte Duitse slager die zich aan het eind ontpopte tot Heino.

Dit geweldige festival werd afgesloten door de aankondiging van onze spectaculaire hoofdact, wiens naam geheim was gebleven tot hij het podium betrad: Onze Opperdar!!!

Hij kwam op met een eigen gemaakt nummer waarna de Opperdar het woord nam, diverse mensen bedankte voor het vertrouwen in hem en zijn Secretaris voorstelde.

 Deze Hoogheden gaan het 38ste jaar voorop in het feestgedruis met hun lijfspreuk:

Ook Al praat ik niet zo plat, Carnaval viert wie in mien Boeskoolstad !!!