Graaf Phil en Gravin Sas hoogheden bij de Markloawen

O.C.V. de Markloawen

In Hotel het Landhuis kwamen gisteravond onder Amsterdamse klanken van OPO Graaf Phil en Gravin Sas tevoorschijn als het nieuwe Gravenpaar van de Markloawen. Zij worden terzijde gestaan door Sik Henk. Het Gravenpaar is ook in het dagelijks leven een paar, want Phil Lucassen en Saskia Lucassen-Zwarteveen zijn al 17 jaar getrouwd.

Graaf Phil (46) is binnen de vereniging actief als voorzitter van de sponsorcommissie en voorzitter a.i. van de financiële commissie. In het dagelijks leven is hij als salesmanager werkzaam bij Kamadur in Bleiswijk en is hij leider van het B3- elftal van ZVV De Esch.
Ook Gravin Sas (45) is actief binnen de Markloawen bij de Loopgroepcommissie. Zij werkt als managementassistente bij de Sector Kinderrevalidatie van het Roessingh te Enschede. Daarnaast zingt zij bij het popkoor “Raise your Voice”. In het dagelijkse leven is ze

Sik Henk Günther (51) is geen onbekende bij de Markloawen: hij is al 8 jaar vorst van de raad van Elf, was zelf al graaf in 1992 en in 2002 vervulde hij ook al eens de rol van Sik. Bovendien waren zijn vrouw Ilona en zijn dochter Mirthe gravin en jeugdgravin in 2014. Naast de carnaval is Henk ook nog actief binnen de scouting. In het dagelijks leven is Henk als buschauffeur werkzaam bij vervoersmaatschappij Syntus.