Feestweekend bij de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes

Het laatste weekend voor het grote carnavalsweekend is al 16 jaar het weekend van de Vennemuskes met twee grote evenementen: op zaterdagavond 18 februari starten de Vennemuskes met hun Gala-avond. Het niveau van deze avond is geweldig toegenomen mede door de inbreng van eigen mensen. De vereniging houdt al twee jaar een artiestencafé, waar talenten bij elkaar komen om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Verder komt er een keur van regionale artiesten optreden. De avond bestaat uit dans, show en zang. Na afloop is er in het voorcafé een after party.

Op zondag 19 februari beginnen de Vennemuskes na de Gala-avond alweer vroeg met de Dolle Dwaze Zondag. Om 12.45 uur trekken zij met groot gevolg binnen op de 2e Dolle Dwaze Zondag. Vorig jaar was een groot succes. Ook dit jaar zit het programma volledig vol met 17 bezoekende verenigingen met grootgevolg, waaronder 4 Duitse verenigingen. Verder is er veel show en dans en muziek. De Jigger Bigger band verzorgen tweemaal een show optreden. Verder is er voor de kinderen een complete minikermis met o.a. een zweefmolen, minitreintje, springkussen, popcorn en suikerspinstand en is er de clown Mikey. Voor de volwassenen is er ook voldoende te bleven met het showprogramma en de verkoop van carnavalsartikelen, kop van Jut en Rad van Avontuur. Het mooie van dit evenement is dat het geheel gratis is. Ook alle attracties voor de kinderen zijn gratis! (behalve popcorn/suikerspin) Het programma eindigt rond 18.00 uur.

Voorverkoop Rosenmontag
Op dinsdag 21 februari is start de voorverkoop voor de kaartjes en keycords voor Rosenmontag (27 februari) leden en niet leden. Leden kunnen vanaf 19.00 tot 20.00 uur keycords kopen en niet leden vanaf 20.00 uur in het voorcafé van de Kolk. Op is Op!!