Carnavalsoptocht Breedwijs Zuid-Berghuizen

O.C.V. de Spanvöggel

Op basisschool de Leemstee in Oldenzaal zijn alle leerlingen druk bezig geweest om weer een nieuw thema uit te werken voor hun jaarlijkse kindercarnavalsoptocht. Het thema dit jaar is : Onder-waterwereld
Het is dit jaar al de tiende keer dat het Oldenzaalse Carnaval vooraf wordt gegaan door de Breedwijs Carnavalsoptocht in Zuid-Berghuizen.

De leerlingen, leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s, ieder draagt z’n steentje bij. Hele straten zijn versierd en voorzien van muziek. Vrachtwagens, tractoren, carnavalswagens, loopgroepen, van alles kun je in deze optocht tegen komen. Zeer zeker zijn ook de Spanvöggel en onze Jeugdmarkies Mart en Page Teun aanwezig met hun eigen Raad van Elf. Tevens doen aan deze optocht mee Impuls, de Peuterspeelzaal en Columbus Junior kinderopvang.

We gaan dit feest beleven op vrijdag 13 februari en de opstelling van de optocht is in de Helmichstraat. De start is om 12.30 in de Helmichstraat naar de Stakenkamplaan, Burg. Wallerstraat ,Mariastraat, voor het winkelcentrum langs via de Reigerstraat, Gruttostraat, Meeuwenstraat, Jan Steenstraat, Hobbemastraat en Rembrantstraat om zo weer bij Breedwijs te eindigen om samen een groot carnavalsfeest te vieren in de hal van school.

Evenals vorige jaren hopen we weer op veel belangstelling dus kom kijken want dit wil je natuurlijk niet missen.