Carnavalskaartje & gewijzigde dienstregeling Syntus

de Redactie

In verband met Carnaval is zondag 26 februari de dienstregeling op het treintraject Zutphen - Hengelo - Oldenzaal aangepast. Tussen 10.15 uur en 23.30 uur gelden de volgende wijzigingen:

  • Tussen Hengelo en Oldenzaal rijdt de trein ieder half uur.
  • De treinen tussen Zutphen en Oldenzaal rijden in Hengelo niet door, u moet altijd overstappen.
  • De treinen naar Zutphen vertrekken in Hengelo vanaf perron 3b, vertrektijd -.19 uur. Dit is 3 minuten later dan normaal, aankomst in Zutphen is ook 3 minuten later.
  • In Hengelo vertrekken de treinen naar Oldenzaal vanaf perron 2a, normale vertrektijd.
  • Tussen 10.15 en 17.45 uur stoppen de treinen NIET in Hengelo Oost. Dit in verband met de lengte van de treinen. Op het traject Hengelo - Hengelo Oost - Oldenzaal rijdt een pendelbus
Klik hier voor de dienstregeling trein.
Klik hier voor de dienstregeling pendelbus.

Voordelig Carnavalskaartje via de Syntus app
Syntus biedt alle carnavalsvierders op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2017 het Twents Carnavalskaartje aan. Voor €5 reis je met alle Twents bussen en in de trein tussen Hengelo en Oldenzaal, en brengen we je na afloop weer veilig thuis. Het carnavalskaartje is alleen verkrijgbaar via de Syntus app. De Syntus app is te downloaden in de Play Store en in de App Store. In de app zijn verschillende vervoerbewijzen te koop. Je selecteert het vervoerbewijs dat je wilt kopen en de betaling gaat via iDEAL of creditcard. Daarna is je vervoerbewijs direct in de app beschikbaar. Je toont het vervoerbewijs aan onze chauffeur en kunt met ons reizen.


Syntus carnavalskaartje