Opgave Truckslepp'n 2011

O.C.V. de Markloawen

In 2011 is het Truckslepp'n op de kop af 1 decennium oud!! Een goede reden om hier extra aandacht aan te besteden. Zoals voorgaande edities, zal ook dit evenement weer een groot succes worden. Het wordt gehouden op 4 september 2011 op de Grote Markt, voor het stadhuis.
Aanvang: 13:00 uur.

Dit jaar zijn er enkele wijzigingen. Voorgaande jaren mochten de teams uit maximaal 8 personen bestaan. Vanuit sportief oogpunt was het een hele prestatie om de truck over de finish te krijgen. Dit jaar mogen de teams uit maximaal 10 personen (m/v) bestaan. Nog steeds een hele uitdaging, maar niet meer zo'n uitputtingsslag.

Daarnaast wordt er dit jaar ook een nieuwe activiteit toegevoegd. De INDIVIDUELE AUTOSLEP-WEDSTRIJD!! Personen die de uitdaging aan willen gaan, kunnen in hun eentje een auto over een vastgestelde afstand voorttrekken. De dagwinnaar (diegene die het snelst is), krijgt een prijs van €100 en een krat bier! Wie durft de uitdaging aan!!

Vanzelfsprekend wordt er dit jaar ook weer gezorgd voor activiteiten voor de kinderen. Kortom: teveel om op te noemen. Dit mag je niet missen!! Voor meer informatie of opgave: Ron Agterbos 06-41250030