Gala & Dansgardetoernooi bij de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes

De Vennemuskes krijgen een zeer druk weekend. Zaterdagavond 6 februari organiseren zij het 9e gala. In een volledig uitverkochte sporthal de Kolk zal een keur van artiesten, groepen, etc optreden. De deelname uit eigen gelederen groeit elkaar jaar. De galacommissie heeft ook voor het komende gala een fantastisch programma in elkaar gezet. Na de gala is er de bekende after party met live muziek. Er zijn voor de gala geen kaarten meer beschikbaar.

Op zondagmorgen 7 februari begint het grootste Show en dansgarde toernooi van het Oosten in sporthal de Kolk. Er doen dit jaar een record aantal verenigingen en groepen mee. In totaal komen er ca. 500 dansmariekes naar Oldenzaal uit het hele land! Zij dansen in verschillende categorieën van minioren tot hoofdklasse in totaal nemen er 14 verenigingen deel waaronder 4 verenigingen uit Duitsland. Ook in Duitsland krijgen de Vennemuskes steeds meer bekendheid. Het danstoernooi zit met 62 dansen volledig vol, helaas hebben de Vennemuskes vele andere verenigingen moeten teleurstellen, zoveel aanvragen voor deelname hebben zij ontvangen. Mede door de vele aanvragen groeit ook het niveau van het toernooi. Het toernooi kent een sterk deelnemersveld!
Met name de groepen uit Nijmegen en Hengelo en Losser en Groningen zijn kanshebbers voor de hoofdprijzen! Ook de groepen van de Vennemuskes zelf zullen voor de hoofdprijzen gaan. De dansafdeling van de Vennemuskes groeit als kool!

De zalen zijn vanaf 9.30 uur open, de Vennemuskes hebben een belangrijke verandering doorgevoerd, de entree is verlaagd van € 3 naar slechts € 1!! Het is de moeite waard om te komen kijken op deze spectaculaire dag. Verder is er op deze dag van alles te doen in de Kolk o.a. in het voorcafé bezoeken ca. 15 verenigingen de Jonkheer en Secondant met groot gevolg. Het danstoernooi is geschikt om gezellig met de hele familie te komen kijken!